Hoppa till sidans innehåll

Elljustävlingen

03 FEB 2011 12:58
Ett lyckat arrangemang efter dagens förutsättningar. Tyvärr lågt deltagarantal men desto gladare miner!
  • Skapad: 03 FEB 2011 12:58

Klubbens första elljustävling har genomförts under onsdagskvällen. Klubben hade väl hoppats på högre deltagarsiffror och bättre väder men tävlingen genomfördes som planerats, och resultatet vart helt ok.

Vi fick se IK Vista kamma hem klass-segrar i alla deras starter. Erik Holmberg i H21 och Systrarna Svensson, Sofie och Malin i D17-D18 resp D21.
Inte oväntat tog Peter Tunek hem segern i H35 dock fick han se sig slagen av Erik i totalen.
Sara Dolk tog hem enda klassegern till Hlk, tack! Annars stod väl Mats-Erik för ett bra lopp och var bara knappa minuten efter Tunek. 

Mildväder och regn hade inte skapat bästa förutsättningar men Arne Sävenstrand hade lyckats få till spåren väldigt bra ändå. Lite löst stavfäste på sina ställen och lösa spår bitvis men som sagt, mycket bra gjort Arne!

Deltagarantalet var lågt men dom som kommit tror jag var nöjda med arrangemanget. Det var medlemmar från IK Vista, MM-Ski, Södra VI IF och Hultsfreds LK. Hela 25% var kvinnor, skoj!

Tävlingsledaren, Joakim Svensson, var efter arrangemanget nöjd och tackar alla funktionärer som ställt upp. Funktionärerna var lika många som de  tävlande, inte ofta vi tävlande har sån service, eller hur!

 

Klubben tackar alla deltagarna, hoppas att alla är nöjda och ni återkommer nästa år!

 

Länk till resultat 

 

Skribent: Andreas G. Ainemo

räknare 
sedan 2011-01-06

 

Postadress:
Hultsfreds LK
Anders Andersson, Slättvägen 14
57735 Hultsfred

Besöksadress:
Anders Andersson, Slättvägen 14
57735 Hultsfred

Kontakt:
Tel: 0732188589
E-post: anders_runners@hotma...

Se all info